Wielkanoc

Menu 1 – Wielkanocne Jajeczko 2014
Na zimno
• Delikatny pasztet z łososia
• Schab pieczony po warszawsku z jajkiem i chrzanem
• Pieczona roladka z kurczaka i pieczarek
• Jajka z pastami: z makreli, pieczarkowa ze szczypiorkiem, jajeczno-koperkowa
• Jajka w sosie majonezowym z chrzanem i szczypiorkiem
• Sałatka z tuńczyka i jajek podana w kruchej babeczce
• Sałatka jarzynowa
• Śledziowa sałatka z ziemniakami i czerwoną cebulą
• Pieczywo, masło ziołowe, sos wielkanocny
Na słodko
• Mazurek
• Sernik

Cena od osoby: 37 zł (w cenie: zastawa jednorazowa, nakrycie bufetu, transport)
Cena od osoby: 42 zł (w cenie: zastawa porcelanowa, nakrycie bufetu z dekoracją, transport)

Menu 2 – Wielkanocne Jajeczko 2014
Na ciepłoWielkanoc: Jajko w szynce parmeńskiej
• Barszcz wielkanocny z białą kiełbasą
Na zimno
• Rozetki z łososia nadziewane musem jajecznym
• Schab pieczony po warszawsku
• Galantynka z kurczaka
• Polędwiczka wieprzowa w cieście kruchym z żurawinami
• Jajka w sosie majonezowym z chrzanem i szczypiorkiem
• Jajka z pastami: z makreli, pieczarkowa ze szczypiorkiem, paprykowa z kozim serem
• Tatar śledziowy podany na kruchych babeczkach
• Sałatka pieczarkowa
• Pieczywo, masło ziołowe, sos wielkanocny
Na słodko
• Mazurek
• Sernik

Cena od osoby: 43 zł (w cenie: zastawa jednorazowa, nakrycie bufetu, transport)
Cena od osoby: 58 zł (w cenie: zastawa porcelanowa, nakrycie bufetu z dekoracją, transport)

Menu 3 – Wielkanocne Jajeczko 2014
Na ciepło
• Barszcz wielkanocny z białą kiełbasą
• Delikatny schab wieprzowy, zapiekany w sosie chrzanowym
• Ziemniaki glazurowane w maśle koperkowym
• Bukiet warzyw gotowanych
Na zimno
• Rozetki z szynki i musu chrzanowego
• Delikatny pasztet drobiowy z żurawinami
• Tradycyjnie wędzona szynka wiejska
• Jajka z pastami: łososiowa, pieczarkowa ze szczypiorkiem, jajeczno- koperkowa
• Roladka z łososia nadziewana musem jajecznym z chrzanem i koperkiem
• Tatar śledziowy podany na kruchych babeczkach
• Brokułowa sałatka z tuńczykiem i sosem majonezowo-limonkowym
• Sałatka jarzynowa
• Pieczywo, masło ziołowe, sos wielkanocny
Na słodko
• Keks
• Mazurek
• Sernik

Cena od osoby: 65 zł (w cenie: zastawa jednorazowa, nakrycie bufetu, transport)
Cena od osoby: 70 zł (w cenie: zastawa porcelanowa, nakrycie bufetu z dekoracją, transport)

Podane ceny są cenami netto (VAT 8%).

Wielkanocne kanapki i inne przekąski:
Wybór kanapek na pieczywie mieszanym
• z tatarem z łososia
• z pasztetem drobiowym i żurawiną
• z pieczonym schabem i pastą jajeczną
• z wędzoną makrelą i koperkiem
• z marynowanym śledziem i jabłkiem
• z jajkiem i szczypiorkiem
Babeczki smakowe
• z pastą z tuńczyka
• z pastą jajeczną i sardynką
• z tatarem śledziowym marynowanym w limonce i koperku
• z pastą szynkową i chrzanem
Ptysie smakowe
• z pastą łososiowo-jajeczną
• z pastą szynkową
• z pastą z pieczonych warzyw

Cena od 2,50 zł / 1szt.

Podane ceny są cenami netto (VAT 8%).

Proszę o odpowiedź, czy propozycje menu są interesujące dla Państwa?
Szef Kuchni gwarantuję smaczne jedzenie, obfite porcje dla Gości do syta 🙂
Catering dostarczany jest w specjalistycznym sprzęcie gastronomicznym, który zapewnia świeżość i odpowiednią temperaturę potraw.
W razie uwag lub pytań, jesteśmy do dyspozycji i chętnie pomożemy.

Zapraszamy do współpracy.